Всичко за нас


"Промел инженеринг" е създадена през 1998 г. като производител и доставчик на лабораторно оборудване за анализ на зърнени култури. Една голяма част от предлаганата апаратура е разбработена и произведена във фирмата, а останалата се доставя от европейски и световни лидери в съответната област.

"Промел инженеринг" е единсвения производител в България на уреди за измерване на параметрите на глутена и "число на падане" на пшеница и брашна.

Глутеномиячките и уредите за падащо число са специално конструирани и произведени за работа с българските пшеници, което ги прави особено подходящи за лабораториите в България.


Списък на фирмите, с които имаме договор за партьорство.

  • SUPERTECH Agroline - лидер на европейския пазар в областа на мониторинга на температурата и влагата на зърнени продукти
  • Naberthrm GmbH - абсолютен, световен лидер, произвеждащ висококачествени лабораторни и промишлени пещи.
  • KERN & Sohn GmbH - e с сред водещите производители в Европа на лабораторни, търговски, промишлени, медицински и др. видове везни, както и на много широка гама продукти за измерване и изпитване.
  • Pfeuffer GmbH - Много популярен в Европа и у нас производител на апаратура за анализ на селскостопански продукти.
  • INTECH srl. - италиански производител на висококачествени силози за брашно, оборудване за дозиране, складови стопанства и др.

Всеки продукт предлаган от фирмите може да бъде поръчан от нашият офис, на цените обявени в сайта на фирмата.

Доставки

Фирмата ни работи с куриерски фирми Еконт, Спиди, Интерлогистика и др.

© 2024 ПромелИнженеринг.